Yalçın Eskiyapan İlkokulu

Vizyon: VİZYONUMUZ • İstiyoruz ki; Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. • İstiyoruz ki; Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. • İstiyoruz ki; Okulumuzda, çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları tepkiden korkmasın ve gerekeni yerine getirmede endişeleri olmasın. • İstiyoruz ki; Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.

Misyon: MİSYONUMUZ • Biz, bütün öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. • İnanıyoruz ki; öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir. • İnanıyoruz ki; bizler öğrencilerimizin başarısını arttırmak için karşılıklı olarak sorumluluklar alır ve verimli bir şekilde çalışırız. • İnanıyoruz ki; biz birbirimize ve kendimize güveniriz. Öğrencilerimize bir birey olarak saygı duyar, onları koruyup gözetiriz.

Başarılar: 1-Minik kızlar artistik jimnastik Türkiye Şampiyonluğu 2-Geleneksel çocuk oyunları Keçiören şampiyonluğu 3-Geleneksel çocuk oyunları Ankara üçüncülüğü 4-Genç Girişimciler Garajda Projesi Türkiye şampiyonluğu

Saatler: 08.00-12.50 13.10-18.00
Isınma: DOĞALGAZLI
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0(312) 321 03 00

WEB - https://yalcineskiyapan.meb.k12.tr

Adres - Aşağı Eğlence Mah. Doğançay Cad. No 3/2 Keçiören / ANKARA

Öğretim Şekli :İKİLİ

Yerleşim Yeri - Okulumuz Etlik Aşağı Eğlence merkezinde GATA Hastanesinin karşısındadır.

Adres - Aşağı Eğlence Mah. Doğançay Cad. No 3/2 Keçiören / ANKARA

Ulaşım Ulus ve Kızılay´dan Etlik otobüs ve dolmuşları ile ulaşım imkanı vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 5 km Ankara Valiliğine 7km´dir.