ERKAN TÜRKMEN - OKUL MÜDÜRÜ

Bayburt İli Merkez İlçesi Çamdere Köyünde dünyaya geldim. İlk, Orta ve lise eğitimlerimi Ankara´da tamamladım. Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Ağrı Eğitim Yüksekokulu´ndan mezun oldum. Daha sonra lisans tamamladım. Öğretmenliğe Erzurum ili Merkez İlçesi Akyazı Köyünde başladım ve sırası ile Ankara Güdül İlçesi Yelli Köyü Öğretmeni, Ankara Keçiören Şenyuva İlkokulu Müdür Yardımcısı, Ankara Keçiören Melek Özen İlkokulu Öğretmeni, Ankara Keçiören Mehmet Emin Yurdakul İlkokulu Müdür Yardımcısı ve Ankara Keçiören Nebahat Taşkın İlkokulu-Ortaokulu´nda Okul Müdürlüğü görevlerinde bulundum.

01.08.2023 tarihinden itibaren Yalçın Eskiyapan İlkokulu Müdürü olarak görev yapmaktayım.

Evli ve 2 çocuk babasıyım.